Hair extensions

HAIR EXTENSION:

Hos oss kan du også benytte deg av våre Hair extensions avdelinger.
Vi kan tilby to ulike typer extensions alt etter behov og hva som føles best og mest naturlig ut ifra dine forutsetninger.

Avd. Stokka

Her benytter vi oss av Hairtalk fra Rhus som er av beste kvalitet- Rhus er ledende innen hårerstatning i Norge og vi kjøper også parykker fra dem.

Hairtalk- En type extensions som påføres via tape, hårdelen er litt bredere enn med punkt, det gjør at en ikke trenger fullt så mange for å få god effekt. Håret kan også tas av og brukes om igjen flere ganger ved godt stell, og bruk av rette produkter.

Nydelig naturlig hår i en eller flerfarget

Avd. Hundvåg

 Saraja har spesialisert seg innen punkt extensions. Hun har klart å gjøre dette til sin egen lille nisje og har kunder som kommer langveis for ¨å benytte seg av hennes kompetanse.

Punkt extensions- Her benytter man små punkter som blir fordelt på en hensiktsmessig måte for å gi det uttrykket en ønsker. Her får du også et naturlig nydelig hår i flere nyanser. Kunsten med punkt extensions er at frisøren må være nøyaktig og ha kompetanse på hvordan en på best mulig måte får det til å se naturlig ut, her må det ofte blandes ulike nyanser for å få det riktige fargespillet.

Nå har du sjansen til å gå fra kort til langt hår, fyldigere hår, et mer spennende hår med fargespill og ulike nyanser på 1,2,3.

Iwona, Rikke, Kirsti og Saraja tar vel imot dere for faglig råd og veiledning.

Velkommen til en spennende time.

Scroll to Top