VELKOMMEN TIL HAIRFORCE NEGLEDESIGN

Våre negledesignere er Natalie og Daniela.

Natalie startet som negledesigner i 2012, og har bred erfaring innen faget. Hennes spesialiteter er akryl, gele kombinert med neglekunst.

Daniela er vår andre erfarne negledesigner. Det var kjærlighet ved første blikk for Daniela da hun holdt sin første neglebørste. Hun har lisens i BrillBird i Romania, og har perfeksjonert seg i flere kurs i Norge. Hun er spesielt flink på Gel- negler, Akryl- negler, Gel Lakk, Ine Stroke Art Design.

KVALITET på arbeidet og produkter er spesielt viktig. Det kreves kunnskap både innen produkt og fag for at din egen negl ikke skal bli ødelagt. Negledesign krever presisjon, nøyaktighet og kunnskap for å få et fint resultat, både i forhold til riktig form, farge og design.

Ønsker du en dyktig negledesigner, og en behagelig opplevelse. Kom gjerne innom i Hillevåg og Hundvåg for en hyggelig time.

 

negledesign

 

VÅRE BEHANDLINGER: 

AKRYL OG GELE

Ønsker du en forlengelse av egne negler, eller styrke de naturlige neglene, kan vi tilby akryl og gele.

Forventet holdbarhet er opptil 3-4 uker, før ny etterfylling.

Inkludert: Farge, fransk, eller design

 

GELE LAKK

En perfekt behandling for alle typer negler. Gele lakk sitter som gele, men påføres som lakk. En slik behandling vil bidra til at neglene dine  holder seg sterke og lange.

Gele lakk gir deg en langvarig vakker farge i 2-3 uker, og kan kombineres med neglekunst, og glitter for å skape et unikt og glamorøst resultat.

 

negledesign stavanger make

NYE VARIANTER OG TIPS TIL DEG SOM LIKER LEKRE NEGLER

NYTT PLANE SETT:

Dette er kun akryl/gele, uten gele-lakk. Akryl/gele kommer i forskjellige nyanser nude/nøytrale farger.

Et plain sett er for deg som liker det nøytralt, fint og klassisk, men også for deg som liker å lakke neglene dine selv- uten at akrylen/geleen blir ødelagt.

NYTT DESIGN SETT:

Dette er for deg som liker å ha litt farge på neglene- gjerne pynt i form av glitter/fransk/ombre eller bare flere farger.

Litt som et Plain sett- Design sett kan også komme i flere nyanser nude/nøytralt, men her med litt flere alternativer enn Plain.

NYTT DESIGNERS CHOICE SETT:

Her overlater du dine negler til designerens kreativitet, fantasi og inspirasjon.

Dette kan være alt i fra full bling, til noe mer nøytralt. Eneste du selv velger er lengden på neglene.

top
Skip to toolbar